Fast Version марихуана

Fast версії сортів маріхуани

Fast version, швидкоцвіти, фастфем сорти конопель поєднують найкращі якості фотоперіодних та автоквітучих культур, пропонуючи садівникам рятівне рішення в регіонах з коротким літом та ранніми похолоданнями. Розглянемо переваги та особливості культивації марихуани із скороченим цвітінням.

Що таке фаст сорти конопель?

Якщо коротко, fast version стрейни — це фотоперіодний канабіс з терміном цвітіння, зменшеним на 2-3 тижні. Фасти отримано схрещуванням фотоперіодів з автоквітами, вони поєднують переваги обох типів. Які саме переваги?

  • Фотоперіодні сорти здатні дати чимало врожаю з потужним та тривалим ефектом, але довго дозрівають.
  • Автоквіти швидко дають урожай і встигають дозріти в аутдорі майже в будь-якому кліматі, але поступаються за дією та вагою.
  • Скороцвіти (fast) залежать від фотоперіоду, але цвітуть швидше, при грамотних діях гровера на вегетації родять нарівні з фотиками. У цьому сенс прогресивної селекції: комбінувати кращі якості несхожих різновидів.

Фаст сорти маріхуани — мета створення

Хоча новинка загалом прихильно зустрінута канна-спільнотою (якісній генетиці завжди раді!), іноді висловлюються і такі сумніви: маємо автофем для швидкого результату і фотофем для більшої продуктивності. Чи потрібний проміжний варіант?

Коротка відповідь: так. Селекціонери розуміють проблематику канна-культивації навіть краще за професійних гроверів. Для тих, хто здатен отримати користь із цього формату, фасти є оптимальним вибором у певних умовах.

Fast Version марихуана цвіте у прискореному режимі

Аутдор в умовах середньої смуги

Насамперед фастфем “розв’язує руки” багатьом аутдорам гроверам, які бажають виростити неавтоквітучий канабіс. Якщо рослина просто неба очікує скорочення світлового дня, щоб закінчити вегетацію, то цей момент припадає приблизно на середину-кінець серпня. При терміні цвітіння 60-65 днів дозрівання таким чином настає останніми тижнями жовтня. Навіть мешканці південних регіонів не завжди можуть розраховувати на теплу жовтневу погоду! Але fast/early version марихуана в середині вересня буде готова до збору — для деяких це дорогоцінна можливість.

Потенціал урожайності Фаст Вершн

Хоча скорочений час цвітіння, природно, позначається на масі, при деяких хитрощах fast version здатна дати не менше врожаю, ніж звичайний фотоперіод. У закритому ґрунті застосовується тренування, плюс є сенс продовжити вегетацію — якщо вжити цих заходів у сукупності, підсумкова маса суттєво зростає.

В аутдорі фастам дають підрости в горщику під лампою 1-2 місяці, і тільки потім висаджують (у середині травня) на плантацію просто неба. Саме для цієї ситуації цінна важлива відмінність скороцвітів від автоквітів: здатність переносити пересадку.

Що потрібно знати про фаст сорти конопель?

  1. Під дією стресу такий канабіс переходить у стан автоквіту. Назад зробити його фотоперіодом вже не вдасться.
  2. У відкритому ґрунті висота в 2-3 рази більше в порівнянні з індором.
  3. На відміну від автофемів, фастфем чудово піддається клонуванню.

Топ швидких версій

Могутня індіка Killer Kush F1 Fast Version, попри прискорене цвітіння, вражає липкістю, ефектом і пряним ароматом з лимонними відтінками. Виведений на основі OG Kush, цей сорт в основному успадковує генетику Diesel та Chemdawg, що робить його нащадком бразильського, тайського, індійського та гавайського канабісу.

Фіолетовий Black Opium Fast з високою концентрацією ТГК та середньою висотою (до 165 см) б’є рекорди врожайності та смоловиробництва. То є точно чемпіон серед швидкоцвітів! Канабіс з медичними властивостями, здатний усунути спазми, біль, нудоту та стрес. Солодкий виноградний аромат, походження — Афганістан, Бразилія та Колумбія.

Cream Mandarine F1 Fast Version — коли шишки з солодким цитрусовим запахом дозрівають лише за 7 тижнів. Кросс Ice Cool і Cream Caramel Auto, демонструє відмінну життєстійкість. 60% Indica / 40% Sativa, в родоводі ландрейси Гаваїв, Мексики, Колумбії, Афганістану та Бразилії.

Каннабіс Cream Mandarine F1 Fast Version
Cream Mandarine F1 Fast Version

Pablo Escobar Fast від Divine Seeds дозволяє аутдор гроверам затестити чудову ландрейсну сатіву з Колумбії. Аромат манго і шалена активність трихом, високий зріст (до 250 см) у відкритому ґрунті та енергійний cerebral high — з цією красунею нудно не буде! Медична марихуана, що перемагає розлади уваги, депресивні синдроми, нудоту.

Eleven Roses F1 Early Version поєднує солодкуватий аромат троянди з важким індічним ефектом, який запрошує подумати над вічними питаннями. Подібність до квітки не обмежена ароматичними властивостями — колм верхівки дозрівають, з’являються рожеві, червоні і пурпурні тони. Напрочуд гарний штам від Delicious Seeds!


Наукові дослідження та розвиток у галузі генетики конопель дозволяють задовольнити все більш широкий спектр гроверських потреб. Яка ваша думка про fast-формат і котрі швидкоквітучі різновиди вам відомі чи здаються вартими уваги? Чекаємо на коментарі!

Mr. Red Eyes

4:20 Subculture

More Reading

Post navigation

Leave a Comment

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *